Corinda; ‘Als werkende moeder van een jong gezin (2 zoontjes van 10 en 6 jaar) zit ik in het spitsuur van mijn leven. Comfortabele schoenen, die er ook nog eens OK uitzien, draag ik graag. Ik ga voor kwaliteit en dat vind ik in Durea. Zij maken schoen uit liefde voor je voeten, ik draag ze uit liefde voor mijn voeten en mijn gezin’.


Conny (53) heeft model gestaan voor Durea. In haar vrije tijd vindt zij het heerlijk om een flink stuk te wandelen, lekker te winkelen of spreekt zij af met haar vriendinnen. 👠 Ze gaan dan gezellig een hapje eten en sluiten de avond af in een café. Om onvermoeibaar lekker door te gaan op haar schoenen, kiest zij voor Durea! Haar favoriet is de sportieve veterschoen model 6212.


Stephanie (35) heeft model gestaan voor onze nieuwe voorjaarscollectie. 👟 Ze heeft 2 kids, is getrouwd, werkt fulltime en is heel sportief! Omdat sportieve schoenen een must zijn voor haar werk en in haar vrije tijd, kiest zij voor Durea! Haar favoriete model is de veterschoen 6213.