Dé webshop van Durea en haar winkeliers. Benieuwd hoe het werkt? Klik hier

Bezoek onze fabriek

Uit liefde voor jouw voeten

Durea staat voor ambacht, passie en vakmanschap

Onze schoenen worden gemaakt door ervaren vakmensen met liefde voor het schoenenvak. We hebben het gehele productieproces in eigen beheer, van ontwerpen tot produceren.

Met zorg en aandacht in elke fase zijn we er zeker van, dat geen schoen de fabriek verlaat waar we niet achter staan.

Ambacht, passie en vakmanschap tot in de productie

Onze schoenen worden gemaakt door ervaren vakmensen met liefde voor het schoenenvak. Doordat Durea het gehele productieproces in eigen beheer heeft, is het zeker dat aan elke fase veel zorg en aandacht wordt besteed.

Wil je dat wel eens met je eigen ogen zien?

 

Boek een rondleiding in onze fabriek!

Bezoek onze fabriek

Ben jij benieuwd hoe wij onze unieke schoenen maken? Bezoek onze fabriek! Ontdek tijdens een rondleiding bij van Drunen Schoenfabriek hoe wij met passie en vakmanschap zorgen voor de perfecte pasvorm. We nemen je mee in ons proces van ontwerp, leest-ontwikkeling, snijden, stikken, zwikken en finishen. Kom langs en ervaar het zelf!

Praktisch

We starten met een kopje koffie en iets lekkers en nemen je daarna mee in onze filosofie en ons ambacht. Voor een rondleiding vragen wij een bedrag van € 7,50 per persoon. Heb je een aankoopbewijs van een paar Durea schoenen (maximaal 1 jaar oud), dan is deze rondleiding voor jou helemaal gratis!

Bekijk rondleiding agenda

Training voor voetspecialisten

Speciaal voor voetspecialisten (podoloog, podotherapeut, pedicure, etc.) bieden wij trainingsdagen aan (ProCERT geaccrediteerd).

In de training wordt o.a. stilgestaan bij de unieke eigenschappen waarmee Van Drunen schoenfabriek zich onderscheidt in de schoenenwereld en welke schoenen geschikt zouden kunnen zijn bij diverse voetklachten. Uiteraard tonen wij ook met trots het vakmanschap van onze collega’s en hoe onze schoenen gemaakt worden. We kijken uit naar jouw komst!

Klik hier voor meer informatie en de trainingsagenda

Vind een Durea verkooppunt bij jou in de buurt

Volg de stappen
& bepaal jouw lengte- en wijdtemaat

Gebruik het maatadvies als indicatie. Voor het beste maatadvies kun je terecht bij een van onze durea servicepunten bij jou in de buurt.

Stap 1

Bepaal je lengtemaat
Meet de lengte van je voet, van je langste teen tot je hiel.

Stap 2

Bepaal je wijdtemaat
Meet de omtrek van jouw voet bij het breedste gedeelte, de bal van je voet.

Jouw schoenmaat
Oeps, er ging iets mis
lengtemaat
Naar stap 2
Bereken