Ontdek het verhaal achter Durea

Uit liefde voor je voeten maken we schoenen die perfect passen. Omdat geen voet hetzelfde is ontwikkelen wij voor elk lengte, breedte, pasvorm en model een eigen leest.

Ontdek het verhaal achter durea

Corinda & Durea

Ik kies Durea vooral voor het comfort en de pasvorm. En ze blijven gewoon heel lang mooi. Als ik Durea draag merk ik dat mijn voeten minder moe zijn. “Ik trap mijn schoenen niet meer om 5uur uit”

Lees het verhaal van Corinda

Verhalen van blije voeten

Bij Durea houden we van blije voeten en van mooie verhalen! De dames die model staan voor onze nieuwe collecties zijn allemaal dragers van Durea. Lees alle verhalen van onze durea modellen.

Verhalen van blije voeten

Onze schoenfabriek

Onze schoenen worden gemaakt door ervaren vakmensen met liefde voor het schoenenvak. Met zorg en aandacht in elke fase zijn we er zeker van dat geen schoen de fabriek verlaat waar we niet achter staan.

Lees meer over onze schoenfabriek

Durea GO

Durea GO: een heerlijke schoen waar je kilometers op kunt lopen. De zool geeft sturing aan je voet, zorgt voor een gelijke drukverdeling en een stabiel looppatroon.

Lees meer

Durea Flex

Durea Flex geeft extra ruimte en vermindert de druk op de voorvoet. Durea Flex heeft speciaal flexmateriaal bij de voorvoet om drukpunten te verminderen.

Alles over Durea Flex

Bepaal jouw lengte- en wijdtemaat

Met onze uitgebreide meetinstructies kan je eenvoudig thuis je voeten opmeten. Volg de stappen & bepaal jouw lengte- en wijdtemaat.

Lees meer

Vind een Durea verkooppunt bij jou in de buurt

Volg de stappen
& bepaal jouw lengte- en wijdtemaat

Gebruik het maatadvies als indicatie. Voor het beste maatadvies kun je terecht bij een van onze durea servicepunten bij jou in de buurt.

Stap 1

Bepaal je lengtemaat
Meet de lengte van je voet, van je langste teen tot je hiel.

Stap 2

Bepaal je wijdtemaat
Meet de omtrek van jouw voet bij het breedste gedeelte, de bal van je voet.

Jouw schoenmaat
Oeps, er ging iets mis
lengtemaat
Naar stap 2
Bereken

Veelgestelde vragen

Hoe meet ik mijn lengte- en wijdtemaat?
Je wijdtemaat kun je het beste laten opmeten in een schoenenspeciaalzaak. Wil je het zelf doen? Gebruik onze uitgebreide meetinstructies.
Waar is het dichtstbijzijnde Durea verkooppunt?
In onze online winkelzoeker vind je al onze verkooppunten. Als je jouw postcode invoert vind je het dichtsbijzijnde verkooppunt.
Hoe moet ik mijn schoenen onderhouden?
Voor het dragen is het altijd belangrijk om ze eerst in te spuiten met een goede vuil- en waterafstotende spray. Daarnaast plaatsen we elk seizoen een verzorgingsadvies van de nieuwste modellen op onze site.
Kan ik Durea schoenen ook online kopen?
Wij, als het merk Durea,  verkopen zelf geen schoenen online. Enkele van onze verkooppunten hebben wel een eigen webshop, deze vind je door middel van onze online winkelzoeker. Zorg wel dat je je voeten altijd goed op (laat) meten voordat je een paar schoenen koopt en zorg dat je niet alleen de lengte- maar ook de breedtemaat opmeet.

Of stel je vraag bij een van onze winkels
Vind een durea servicepunt bij jou in de buurt.