Corinda & Durea

  • Door admin
  • 29-06-2021

“Ik trap mijn schoenen niet meer om 5uur uit”

Corinda – 49 jaar – Durea model najaar 2021 Beroep: Communicatieadviseur Schoenmaat: 6 G (39 gemiddeld)  

Met twee jonge kinderen ben ik veel in de weer. Het is fijn om dan een paar makkelijke, stevige schoenen te dragen die fijn zitten. Mijn favoriete paar, is een paar mooie sportieve Durea sneakers omdat ik daar de hele dag op kan lopen.

Bij het kopen van schoenen let ik op de uitstraling en voor welke gelegenheid ik iets zoek. Ook vind ik de kwaliteit belangrijk en moeten ze goed passen.

Voorheen keek ik alleen naar mijn schoenmaat. Nu ik weet dat ik wijdte G heb, let ik ook op de wijdtemaat. Ik merk nu ook heel goed het verschil. Het sluit gewoon veel beter aan.

Ik kies Durea vooral voor het comfort en de pasvorm. En ze blijven gewoon heel lang mooi. Als ik Durea draag merk ik dat mijn voeten minder moe zijn. Je kent het gevoel wel dat je na een lange werkdag je schoenen meteen uit wil schoppen. Dat heb ik met Durea nooit.

“Ik trap mijn schoenen niet meer om 5uur uit”

Vind een Durea verkooppunt bij jou in de buurt

Volg de stappen
& bepaal jouw lengte- en wijdtemaat

Gebruik het maatadvies als indicatie. Voor het beste maatadvies kun je terecht bij een van onze durea servicepunten bij jou in de buurt.

Stap 1

Bepaal je lengtemaat
Meet de lengte van je voet, van je langste teen tot je hiel.

Stap 2

Bepaal je wijdtemaat
Meet de omtrek van jouw voet bij het breedste gedeelte, de bal van je voet.

Jouw schoenmaat
Oeps, er ging iets mis
lengtemaat
Naar stap 2
Bereken

Veelgestelde vragen

Hoe meet ik mijn lengte- en wijdtemaat?
Je wijdtemaat kun je het beste laten opmeten in een schoenenspeciaalzaak. Wil je het zelf doen? Gebruik onze uitgebreide meetinstructies.
Waar is het dichtstbijzijnde Durea verkooppunt?
In onze online winkelzoeker vind je al onze verkooppunten. Als je jouw postcode invoert vind je het dichtsbijzijnde verkooppunt.
Hoe moet ik mijn schoenen onderhouden?
Voor het dragen is het altijd belangrijk om ze eerst in te spuiten met een goede vuil- en waterafstotende spray. Daarnaast plaatsen we elk seizoen een verzorgingsadvies van de nieuwste modellen op onze site.
Kan ik Durea schoenen ook online kopen?
Wij, als het merk Durea,  verkopen zelf geen schoenen online. Enkele van onze verkooppunten hebben wel een eigen webshop, deze vind je door middel van onze online winkelzoeker. Zorg wel dat je je voeten altijd goed op (laat) meten voordat je een paar schoenen koopt en zorg dat je niet alleen de lengte- maar ook de breedtemaat opmeet.

Of stel je vraag bij een van onze winkels
Vind een durea servicepunt bij jou in de buurt.