Karin & Durea

  • Door eva
  • 16-12-2021

“De verschillende wijdtematen zijn voor mij ideaal!”

Karin – 44 jaar – Durea model najaar 2021 Beroep: Doktersassistente Schoenmaat: 6 E (39 smal)

Het is ideaal dat Durea verschillende wijdtematen heeft. Daardoor is er voor iedereen wel een passende schoen. Ik heb bijvoorbeeld een hele smalle voet, waardoor ik niet in de gemiddelde schoen pas. Maar ik kan me voorstellen dat als je een hele brede voet hebt dat je ook heel veel schoenen niet past.

 

Een goed passende schoen met de juiste breedtemaat is gewoon heel fijn. Daardoor zit de schoen stevig om je voet en blijft je hiel op zijn plek waardoor je niet de hele dag aan het schuiven bent in je schoenen. Want van al dat schuiven krijg je gewoon hele vermoeide voeten. Met een paar Durea’s aan mijn voeten kan ik de hele dag door blijven gaan. Ze zitten gewoon het allerlekkerst.

Ik draag ze eigenlijk overal, naar mijn werk, naar een feestje of mijn oudjes tijdens het tuinieren. Dat is ook de reden dat ik er wat meer in mijn kast heb staan. Dan kan ik ze afwisselen.

Mijn favoriete paar zijn mijn bordeauxrode booties, met een veter en een rits. Die passen echt overal bij. Ze lopen gewoon heerlijk en door de veter kan ik ze goed aantrekken.

“De verschillende wijdtematen zijn voor mij ideaal!”

Vind een Durea verkooppunt bij jou in de buurt

Volg de stappen
& bepaal jouw lengte- en wijdtemaat

Gebruik het maatadvies als indicatie. Voor het beste maatadvies kun je terecht bij een van onze durea servicepunten bij jou in de buurt.

Stap 1

Bepaal je lengtemaat
Meet de lengte van je voet, van je langste teen tot je hiel.

Stap 2

Bepaal je wijdtemaat
Meet de omtrek van jouw voet bij het breedste gedeelte, de bal van je voet.

Jouw schoenmaat
Oeps, er ging iets mis
lengtemaat
Naar stap 2
Bereken

Veelgestelde vragen

Hoe meet ik mijn lengte- en wijdtemaat?
Je wijdtemaat kun je het beste laten opmeten in een schoenenspeciaalzaak. Wil je het zelf doen? Gebruik onze uitgebreide meetinstructies.
Waar is het dichtstbijzijnde Durea verkooppunt?
In onze online winkelzoeker vind je al onze verkooppunten. Als je jouw postcode invoert vind je het dichtsbijzijnde verkooppunt.
Hoe moet ik mijn schoenen onderhouden?
Voor het dragen is het altijd belangrijk om ze eerst in te spuiten met een goede vuil- en waterafstotende spray. Daarnaast plaatsen we elk seizoen een verzorgingsadvies van de nieuwste modellen op onze site.
Kan ik Durea schoenen ook online kopen?
Wij, als het merk Durea,  verkopen zelf geen schoenen online. Enkele van onze verkooppunten hebben wel een eigen webshop, deze vind je door middel van onze online winkelzoeker. Zorg wel dat je je voeten altijd goed op (laat) meten voordat je een paar schoenen koopt en zorg dat je niet alleen de lengte- maar ook de breedtemaat opmeet.

Of stel je vraag bij een van onze winkels
Vind een durea servicepunt bij jou in de buurt.