Menu
 
 

“Sinds ik Durea draag heb ik minder vermoeide voeten”

Karin – 42 jaar – Schoenmaat: 6E – Durea model Najaar 2019

Met twee kinderen, een eigen bedrijf en mijn werk in de lingeriezaak ben ik veel op de been. Ik vind het belangrijk dat mijn schoenen goed passen én er leuk uitzien. 

Ik heb een smalle voet, net als mijn moeder en zus. We dragen alle drie Durea met een smalle pasvorm, deze sluiten perfect aan en ik heb veel minder vermoeide voeten. Ik ben heel blij met Durea, ik wil niet meer anders! Karin was model voor onze“Wow dit zit echt aan alle kanten goed!”

Monique – 36 jaar – Schoenmaat 4,5K – Durea model Najaar 2019

Ik heb jarenlang rondgelopen op te smalle schoenen, met een slijmbeursontsteking en een operatie als gevolg. Schoenen kopen zorgde bij mij altijd voor een hoop frustratie. 

Toen ik in aanraking kwam met Durea dacht ik: Wow, deze schoenen zitten gewoon aan alle kanten goed! Zie je nou wel, dat er ook schoenen bestaan voor mijn brede voeten.“Met de juiste pasvorm ik de lengte en de breedte, hoeven mijn voeten aan het einde van de dag niet meer bij te komen. “

Eva – 33 jaar – Schoenmaat 4H – hallux valgus – Durea model Voorjaar 2020

In mijn kast staan minstens 40 paar schoenen. Ik draag het liefst een paar mooie schoenen, daarnaast is het voor mij heel belangrijk dat mijn tenen voldoende ruimte krijgen vanwege mijn hallux valgus en dat er plek is voor mijn eigen steunzolen. Dus als ik heel eerlijk ben komt meer dan de helft de kast nooit uit.

Ik merk het meteen als ik een dag geen goed passende schoenen of steunzolen heb gedragen. Dan moeten mijn voeten echt even bijkomen.

Het vinden van een paar leuke schoenen die ook nog eens lekker zitten is een grote uitdaging geworden. Een paar jaar geleden kocht ik mijn eerste paar Durea’s. Een paar stoere grijze laarzen, ze lopen nog steeds heerlijk. Met de juiste pasvorm ik de lengte en de breedte, hoeven mijn voeten aan het einde van de dag niet meer bij te komen.